Ons diensten pakket. Schoonmaken van:

  • Praktijken. Praktijken waar gezondheidszorg gegeven wordt is het van groot belang dat de werkruimte zeer hygiënisch is. HP Schoonmaakbedrijf neemt deze taak zeer serieus. In de meeste situatie’s maken wij twee keer per week de praktijkruimte, wachtkamers en toiletruimte schoon. Onze werkers zijn zich ervan bewust dat de bezoekers van de praktijk ziek zijn en dat de ruimte na hun bezoek minimaal 2x per week zeer hygiënisch schoongemaakt moet worden.
  • Sportscholen en sportclubs. In sportscholen en sportclubs wordt door de deelnemers hard gewerkt. Daarna wordt er intensief gebruik gemaakt van de doucheruimtes. De aandacht bij het schoonmaken ligt op het stofvrij maken van de vloer, het schoonhouden van de sportapparatuur, kleedkamers en doucheruimtes en toiletten.
  • Restaurants, Bars, Clubs. Deze plaatsen worden druk bezocht door bezoekers en deze ruimten dienen dagelijks schoongemaakt te worden. De schoonmaak richt zich op het schoonhouden van de tafels, stoelen, de koelkasten en kasten onder de bar, vloeren, toiletten, opruimen van het terras en het terras weer opnieuw inrichten.
  • Het schoonmaken van de restaurants keukens. Deze dienstverlening is specialistisch omdat de reguliere schoonmaak van de keuken onder de verantwoordelijkheid van de keukenstaf hoort. HP schoonmaak richt zich op deep cleaning van de apparatuur, grills, afvoerkappen en vloeren op basis van reguliere afspraak en op aanvraag. Dit is een intensieve schoonmaak.
  • Kantoren en winkels. Deze dienstverlening is veelal buiten kantoor of openingstijden. Het schoonmaken richt zich op het schoonhouden van de werkplekken, vloeren en toiletten en pentry’s. In winkels het schoonhouden van de kassaruimte en balie, de vloeren en toiletten en pentry’s.
  • Onderhoud van bedrijfsvloeren zoals linoleum vloeren, gietvloeren etc. Hiervoor brengt HP Schoonmaak haar eigen eenschijfmachines, schrob/zuigmachines en speciale schoonmaak middelen.
  • Schoonmaken na renovatie of verbouwing. Het betreft hier altijd deep cleaning waarbij het gebruik van specifieke schoonmaakmiddelen nodig is. Denk aan het verwijderen van cementresten etc. HP schoonmakers brengt de specialistische schoonmaakartikelen mee.
  • Schoonmaak van particuliere huizen. Het betreft hier op regelmatige basis het schoonmaken van eengezinswoningen, bungalows, appartementen. Afhankelijk van de grootte van de woning neemt dit gemiddeld tussen de 3 uur en 4 uur per week in beslag. De werkzaamheden bestaan uit: schoonmaken keuken, woonkamer, sanitair, badkamer en slaapkamers. Het is mogelijk om periodiek extra werkzaamheden te laten uitvoeren op aanvraag zoals het lappen van de ramen, het uitsoppen van keukenkasten etc.

Comments are closed.